Tennisles

Senioren tennisles

Bij de seniorentrainingen is er aandacht voor verschillende aspecten van het tennis. Denk hierbij aan techniek, tactiek, conditie en het mentale aspect. Bij de beginnende tennisser besteden we meer aandacht aan het tactische en technische aspect. Waarbij er bij de gevorderde speler meer aandacht is voor de conditie en het mentale aspect van de speler(s). 

Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk om duo- of privélessen te volgen voor meer individuele aandacht.

Groepstrainingen

We delen de lesgroepen zoveel mogelijk in op speelsterkte. De groepen bestaan uit 4 tot en met 6 personen of 7 tot en met 9 personen. De lessen duren 60 minuten. Je schrijft je in voor een les op een wekelijks vast tijdstip.

Duo- of privétrainingen

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een duo- of privéles ideaal. Je kunt je met z’n tweeën of alleen opgeven voor één of meer lessen.

Maak kennis met tennis

Altijd al eens willen ervaren of tennis wat voor je is? Grijp dan nu je kans en geef je op voor ‘Maak kennis met tennis’. Voor € 25 krijg je 4 lessen en maak je kennis met alle basisslagen van tennis. Je hoeft nog geen lid te zijn van ’t Kyllot en de trainer kan voor een racket zorgen.

Sponsoren van 't Kyllot