Competitie

Inschrijven senioren competitie

Op dit moment kun je je niet inschrijven voor een KNLTB-competitie. Als inschrijven weer kan dan lees je dat op deze pagina. Aanmelden voor de voorjaarscompetitie is meestal in de periode november/december. Voor de najaarscompetitie schrijf je je in mei/juni in. En voor de zomeravondcompetitie moet je je meestal in februari/maart aanmelden.

Wil je weten welke teams van ’t Kyllot allemaal meedoen aan de competitie? Of hoe de tussen- of eindstand is van een bepaald team? Kijk dan op de website van MijnKNLTB.

Na inschrijven

De verenigingscompetitieleiders schrijven alle teams in bij de KNLTB. De KNLTB maakt daarna een indeling. Deze staat ongeveer 4 weken voor de start van de competitie op MijnKNLTB.

Kosten

De inschrijfkosten zijn € 39,08 voor ieder team plus de kosten voor de tennisballen. De aanvoerder krijgt van de verenigingscompetitie-
leiders een rekening voor de kosten.

Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om blessures of andere verhinderingen op te vangen. Kom je als team niet opdagen op de wedstrijddag of trek je je terug uit de competitie? Dan krijgt ’t Kyllot een boete die kan oplopen tot € 225. Deze boete is voor rekening van het team.

Vragen?

Heb je nog vragen over de competitie of over de inschrijving? Neem dan contact op met de verenigingscompetitieleiders.

Tennis
Tennis
Tennis
Sponsoren van 't Kyllot