Competitie

Competitieaanbod

Het hele jaar door is er verschillend competitieaanbod voor senioren en junioren. Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt. Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor ‘t Kyllot. Je speelt met jouw team tegen andere teams van verenigingen in de omgeving. Om mee te doen moet je lid te zijn van ‘t Kyllot.

Senioren competitie

Senioren spelen met hun eigen samengestelde team. Er zijn verschillende speeldagen en teamsamenstellingen mogelijk. Zo kun je doordeweeks of in het weekend spelen. En kun je kiezen voor dubbelen of een combinatie van enkelen en dubbelen. Je kunt meespelen met een heren- of damesteam of een gemengd team.

Junioren competitie

De competitie voor de junioren bestaat uit de Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie.

De trainer stelt voor beide competities de teams samen. Hierbij kijkt hij naar de leeftijd en het niveau van de spelers.

Inschrijven senioren

Senioren-teams moeten zich voor de verschillende competities inschrijven via de verenigingscompetitieleiders van ’t Kyllot. De aanvoerder van ieder team geeft zijn of haar team op via het inschrijfformulier.

Inschrijven junioren

Junioren worden standaard aangemeld voor de competitie. Kinderen zitten niet op tennisles maar op tennis. Het spelen van wedstrijdjes hoort daar bij.

Uitslagen en standen

Wil je weten met welke teams ‘t Kyllot meespeelt tijdens de competitie en hoe zij ervoor staan? Op de website van MijnKNLTB staan de actuele uitslagen en tussenstanden.

Meer info of vragen?

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over de competitie of wil je graag meedoen, maar heb je geen team? Neem dan contact op met de verenigingscompetitieleiders van ’t Kyllot.

Sponsoren van 't Kyllot