Nieuws

Welkom nieuwe sponsoren

Kyllot heet de volgende nieuwe sponsoren van harte welkom! Bedankt voor jullie bijdrage. 

Bouwbedrijf Blomberg
Veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakter

Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf met een duurzaam karakter. Dit ziet u terug in onze bouwconstructies, bouwmaterialen en bouwtechnieken. Maar ook in de relaties met onze klanten en werknemers zelf. Wij zijn trots op onze groeiende klantenkring en het zeer lage verloop bij onze werknemers. Dit alles draagt bij aan onze continue levering van kwaliteit. De duurzaamheid van het bedrijf zelf toont zich in haar geschiedenis van bijna een eeuw. Dat hebben we alleen kunnen bereiken door onze ambachtelijke kennis te behouden. Maar tegelijkertijd altijd naar voren gericht te zijn, gebruik makend van moderne en innovatieve technieken.

Meer info:
Telefoon: 0592 – 412554
Email:  info@blomberg-smilde.nl
Website: https://blomberg-smilde.nl/
Adres: Hoofdweg 64A, 9422 AJ in Smilde

 

 

Annehiel Rondhoutverwerking

Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verwerken van rondhout. Alle stappen die zich bevinden tussen het vellen van een boom of bosopstand tot het leveren van haardhout, planken en balken, tuinmeubilair en landelijke hekwerken kunnen wij voor u verzorgen.

Kijk is bij ons op de site voor wat  allemaal kunnen aanbieden op het gebied van bezaagd product uit eigen zagerij  en kant en klare producten voor buitengebruik. Wilt u een schuur, tuinhuis, pergola, afrastering voor uw erf of paardenbak etc.?  Wij zorgen voor al het hout dat u daarvoor nodig heeft!

Is de informatie die u zoekt niet voorhanden, bel of e-mail ons gerust. Uiteraard hopen wij U te mogen verwelkomen in onze overdekte showroom in Hoogersmilde om onze tuinmeubelen eens te proberen!

Meer info:
Telefoon: 0592 – 749222
Email: info@annehiel.nl
Website: www.annehiel.nl
Adres: Rijksweg 242, 9423 PH in Hoogersmilde,