Nieuws

Wat is er afgelopen jaar gebeurd

Wat is er afgelopen jaar gebeurd

Zoals altijd de woensdagochtend toss, vaak druk bezocht onder de bezielende leiding van good old Jan Wanningen, Piet Kuizinga en Bouke Rubing.

Deze mannen zorgen altijd voor een vlekkeloos verloop van de toss en ik wil hierbij graag namens het bestuur de dank uitspreken voor jullie bemoeienis hierin.

Ook wil ik graag aandacht vragen voor de donderdagavondtoss, welke na jaren weer in het leven is geroepen door Hotze de Groot en we zien ook hier weer een gestaag groeiende groep die op donderdag komt tennissen en waarbij iedereen welkom is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.    Hotze, ook jij bedankt voor je inzet.
En dan als hoogtepunt het jeugdtoernooi 2023, georganiseerd  door onze trainer Joachim geassisteerd door diverse vrijwilligers.
Dit toernooi werd maar liefst bezocht door meer dan 130 jeugdige tennissers die vol overgave streden voor de titel.
Hoewel de weergoden ons niet altijd goed gezind waren werd er toch volop getennist en gestreden en werd er smakelijk gebruik gemaakt van de broodjes bratwurst met zuurkool en broodjes hamburgers, verzorgd door Slagerij de Wolvenberg.

Het was er zelfs zo druk dat de parkeerplaats bij de club overvol stond en er zelfs in de bermen langs de Suermondsweg moest worden geparkeerd.
Uniek in het bestaan van ’t Kyllot.

En dan nog even dit,

Begin volgend jaar zal er een aanvang worden gemaakt met het vernieuwen van de banen 1 en 2, deze zijn dringend aan vervanging toe.

Ook hebben wij als bestuur gekeken naar wat wij nog meer voor onze leden en niet alleen voor de leden , maar ook wat wij kunnen doen om nieuwe leden aan te trekken.

Dat we nieuwe leden nodig hebben staat buiten kijk, want onze vereniging is aan het vergrijzen.

We hebben oa gekeken naar padel, een van de sterkst opkomende racketsporten in Nederland en ook in Drenthe.  Helaas is dit op het moment voor onze vereniging financieel  nog niet haalbaar omdat wij voorrrang hebben gegeven aan het vernieuwen van 2 tennisbanen en je kunt het geld maar een keer uitgeven.

Neemt niet weg dat wij niet aan het rondkijken zijn naar een alternatief, maar op dit moment is het nog te vroeg om hier wat van te zeggen.
Dit horen jullie in een later stadium en we zullen hier zeker tijdens de ALV op terugkomen.

Rest mij nu nog om iedereen fijne kerstdagen en een heel voorspoedig en gezond 2024 te wensen en ik zie jullie graag allemaal terug op de baan.

Touwens hebben jullie al het nieuwe bord al gezien  bij de ingang van ons park?