Nieuws

Opgave najaar competitie KNLTB weer mogelijk

De laatste ballen moeten nog geslagen worden in de voorjaarscompetitie, maar we je kunt je alweer inschrijven voor de najaarscompetitie. Voor je het weet is de zomervakantie weer voorbij en kun je er volop tegenaan in de leukste en gezelligste competitie die er is! Ook in het najaar willen we namens ’t Kyllot natuurlijk met veel teams meedoen aan de competitie. Er is voor ieder wat wils. Enkels en dubbels, alleen dubbels. En het gaat echt niet alleen om het kampioenschap …

Vragen? 
Heb je nog nooit competitie gespeeld, lijkt het je eigenlijk best leuk, maar weet je niet zo goed wat je ervan moet verwachten? We leggen het je graag aan je uit. Of je wilt wel graag competitie spelen, maar je hebt geen team? Mail ook dan gerust met de commissie, we kijken graag met je mee om te zien wat er mogelijk is.

Kleine lettertjes 
Goed om te weten: in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie wordt in het najaar de vrijdagavondcompetitie iedere week gespeeld!

Opgeven voor 11 juni
Jouw opgave moet uiterlijk 10 juni 2024 binnen zijn. Dat wil zeggen: vul het opgave-formulier samen met je teamgenoten in en laat het door 1 teamlid opsturen naar competitie@kyllot.nl. Dit formulier kun je hieronder terugvinden.

 

  • Klik HIER voor het Inschrijfformulier
  • Klik HIER voor het KNLTB speelschema competitie najaar 2024