Nieuws

Enthousiaste barmannen en barvrouwen gezocht

Vanaf 2022 willen we de bezetting van de kantinediensten op een andere manier invulling geven en daarvoor zijn we op zoek naar jou! We willen een nieuwe start maken met een groep van ongeveer 20 enthousiaste leden die de kantinediensten gedurende het jaar voor hun rekening nemen.

In goed overleg met elkaar zorgen jullie ervoor dat de teams in de pauze rustig kunnen genieten van een heerlijke bak koffie of thee met wat lekkers. Op deze manier willen we er voor zorgen dat er geen onverwachte gaten meer in het rooster vallen en er op stel en sprong invallers gezocht moeten worden.

Vind jij het leuk om regelmatig mee te helpen in de kantine en voorzie jij de toeschouwers en spelers graag van een hapje en een drankje? Aarzel dan niet en meld je aan!

Wat word er van je verwacht?
Tijdens speeldagen van de jeugd en de senioren tijdens toernooien en de voor- en najaarscompetitie zorgen jullie samen voor de kantinebezetting. Tijdens een kantinedienst ben jij diegene die de teams en toeschouwers voorziet van koffie, thee fris, en na afloop van de wedstrijden van een biertje en een wijntje. Kortom jij bent verantwoordelijk voor het natje en droogje van de aanwezigen

Jullie houden contact met elkaar en met de kantinecommissie om samen te kijken hoe het (nog) beter én leuker kan!

Wat krijg je ervoor terug?
Meer betrokkenheid bij de vereniging. Jullie zijn het gezicht van de kantine! Je wordt gezien en leert nieuwe mensen kennen. Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding voor de kantinediensten die je draait.

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Dat kan per mail meijeruben@gmail.com of via whatsapp of telefoon 06 1683 7610.

Met sportieve groet,
namens de Kantinecommissie,

Ruben Meijer